Purax Roll On

 

 

Purax Roll On Anti transpirant voorkomt het doordringen van zweet. In tegenstelling tot deodorants die enkel de geur verbloemen, verzegelt Purax Roll On het zweet op het huidoppervlak . Okselzweet , onaangename geur en zweetvlekken in kleding kunnen dus niet ontstaan. 

Effectieve anti transpirant

Purax Roll On biedt volledige bescherming tegen okselzweet en onaangename geurtjes voor maximaal 7 dagen . 
Purax Roll On Anti transpirant is geschikt voor iedereen maar speciaal ontworpen voor personen die overmatig transpireren. Je brengt het één of twee keer per week voor het slapengaan aan. Hierna is een behandeling per week voldoende. 

Door het afsluiten van de zweetklieren in de oksels is een extra deodorant overbodig , maar kan wel worden gebruikt. 

Purax Roll On Anti Transpirant hoeft, in de regel, maar zuinig te worden toegepast. Het is voldoende om twee tot drie keer over de oksel te rollen. Een flesje Purax Roll On is voldoende voor 6 tot 12 maanden, afhankelijk van de gebruiksfrequentie. 

Extra sterke bescherming 

Voor extra bescherming in het dagelijks leven kan Purax Roll On Anti transpirant worden gecombineerd  met Purax Pure Pads. Purax Roll On trekt snel in en waardoor vervolgens de Purax Pure Pads goed aan de huid kunnen hechten. 

Of het nu op het werk, in je vrije tijd of in het dagelijks leven is - met Purax Roll On en Purax Pure Pads kun je genieten van de best mogelijke bescherming tegen overmatige transpiratie en onaangename geurtjes. 

Voordelen van Purax Roll On

  • Purax Roll On sluit de zweetklieren af 
  • Tot 7 dagen droge oksels 
  • Absoluut droog met slechts 1 tot 2 behandelingen per week 
  • Dermatologisch als "zeer goed" getest door het Duitse onderzoeksbureau Dermatest 
  • 1 flesje Purax Roll On 50 ml is bij normaal gebruik voldoende voor 12 maanden
  • De werking van Purax Roll On vermindert niet bij normaal wassen