Purax Pure Pads

PURAX Pure Pads verminderen transpiratie en beschermen tegen vervelende zweetvlekken  

 

  • PURAX Pure Pads zijn de nieuwste ontwikkeling in de strijd tegen de okseltranspiratie en lichaamsgeur.
  • PURAX Pure Pads zijn een natuurlijke, discrete en veilige oplossing tegen overmatig okseltranspiratie.
  • Elke doos PURAX Pure Pads bevat 30 zelfklevende, ademende en hygiënisch okselpads, die rechtstreeks op de huid worden aangebracht. Vanwege deze directe toepassing op de huid, richt PURAX Pure Pads zich direct op de wortel van het probleem door het zweet te absorberen op het moment dat het je poriën verlaat. Met zijn unieke gepatenteerde vorm biedt PURAX Pure Pads uitzonderlijke zweetabsorptie, opmerkelijke geurbestrijding, en zorgt het ervoor dat je je comfortabel voelt in je eigen huid. 

Perfecte pasvorm door gepattenteerde vlindervorm

PURAX Pure Pads zijn zelfklevende pads voor de oksel , die direct worden toegepast op de huid . PURAX Pure Pads beschermen je zonder je te belemmeren op het werk, vrije tijd of sport . Met PURAX Pure Pads ben je altijd beschermd.

Voor een droog, veilig en goed verzorgd gevoel voor elke gelegenheid gebruik je elke dag Purax Pure Pads. 

Hoe werkt het

De speciale vorm en de geteste huidmaterialen van PURAX Pure Pads dragen bij tot een goed draagcomfort. De vorm en de speciale lijm voorkomen dat de pad losraakt van de huid. Je hebt totale bewegingsvrijheid. 


Absorberend!

De pads circuleren lucht, zijn zeer soepel en zijn zeer comfortabel om te dragen. Door de speciale vorm van PURAX Pure Pad zal deze niet verschuiven. De Pads hebben een sterk absorberend fleece waarmee transpiratie snel wordt doorgegeven aan de binnenkant van de pads. De vloeistoffen zijn veilig omsloten. Ondanks de hoge luchtcirculatie en vochtdoorlaatbaarheid, houden de pads transpiratiegeur onder controle en dankzij een snelle absorptie beveiligen ze optimaal tegen doorlekken. 

Goede hechting

De kwaliteit van de huidlijm garandeert een betrouwbare hechting aan de huid en laat de huid ademen. De kleefstof heeft een zeer goede hechting, zelfs op lichaamsdelen die veel bewegen, en wordt goed verdragen bij de tere of gevoelige huid.

PURAX Pure Pads kunnen pijnloos worden verwijderd zonder residu. 

Purax Pure Pads en deodorants

Je kunt je deodorant gebruiken in combinatie met Purax Pure Pads . Breng je deodorant aan zoals je gewend bent en laat deze drogen voordat je Purax Pure Pads aanbrengt. Dit waarborgt dat de hechting van de Pads niet wordt beïnvloed door de deodorant. 
 

Voordelen van Purax Pure Pads

  • Purax Pure Pads zijn zelfklevend
  • Zweet en onaangename geurtjes worden veilig ingesloten in de Pad
  • Zorgt meteen voor een aangenaam, droog huidgevoel
  • De Pads zijn dun en ademend
  • Huidvriendelijk en zonder bijwerkingen
  • Zonder chemische ingrediënten, geheel natuurlijk
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

 

Nu ook in huidskleur!